Clubtraining

Personal Tennis heeft als hoofd activiteit het verzorgen van tennislessen op verschillende tennisverenigingen, zowel voor jeugd- als senioren clubtraining. In overleg met de club wordt het ideale trainingsprogramma samengesteld. Personal Tennis kan daarnaast het werkgeverschap voor de club uit handen nemen. Hierdoor wordt de club gevrijwaard van risico’s en taken als ziekte, loonadministratie, facturatie, etc.

Webshop (Personal Tennis-Yonex)

Sinds 2016 zijn wij gestart met een online verkooppunt voor tennisartikelen, wij zijn hierbij een officieel verkooppunt van Yonex. Wij bieden o.a. tennisrackets, grips, tennisballen en tennistassen aan. Klik hier om verder te gaan naar ons aanbod.

yy-yonex-logo-14-5-2005-kleur

Bespanservice Personal Tennis

U kunt het racket aan een van onze trainers mee geven, wij zorgen dat het racket zo spoedig mogelijk klaar is waarbij rekening wordt gehouden met u speelwijze en wensen. Klik hier voor meer informatie over de bespanservice van Personal Tennis.

Tennispromotie

Personal Tennis kan het proces van werven en behouden van leden voor de vereniging volledig uit handen nemen. De kernactiviteiten hierin zijn het verzorgen van tennisgymlessen en tennisclinics op verenigingen. Wij bieden meerdere soorten clinics aan zodat u als vereniging een programma heeft dat past bij de wensen.

Dynamic Tennis

Wij zijn officiële bondstrainers bij de Dynamic tennis bond van Nederland. Wij verzorgen de bondsopleiding met als doel het opleiden van nieuwe trainers en begeleiders. Voor verenigingen bieden wij clinics en presentatieavonden aan waarin we ingaan op het verbeteren en ontwikkelen van het Dynamictennis spel. Onze instructie films zijn te vinden via de volgende link.

Tennisleraren

Instructiefilms voor tennisleraren zijn te vinden via de volgende link.

Bedrijfsevent/familie-uitje

Sinds januari 2015 biedt Personal Tennis bedrijfsevents en familie-uitjes aan. Het unieke hiervan is dat u uw eigen evenement zelf samen kunt stellen, denk hierbij aan cardio tennis, clinic vormen of toernooivormen. Aansluitend is er de keuze uit meerdere buffetvormen en avondspellen. Voor meer informatie kunt u altijd een offerte opvragen via ons contactformulier.