Review bestuur HTC Horst (Frank van der Sterren & Willem Eijkmans)
Datum:
20-03-2021

Sinds 2016 werken wij als tennisvereniging samen met Personal Tennis. Naast het verzorgen van de tennislessen voor zowel junioren als senioren, door meerdere tennistrainers op ons park, hebben we ook geregeld met Tom contact over onderwerpen als ledenwerving en -binding, ontwikkelingen binnen de KNLTB en het toekomstbestendig maken en houden van HTC. Jaarlijks evalueren we het tennisseizoen, waarbij we terugkijken op het afgelopen jaar en vooruitkijken op het nieuwe tennisseizoen. In deze evaluaties bespreken we open en eerlijk de sterke punten, maar ook zeker onze verbeterpunten zodat we met en van elkaar kunnen blijven leren en profiteren. Hier worden zowel wij als tennisclub, maar ook Personal Tennis als tennisorganisatie, ieder jaar sterker van!

Campagne ”balletje slaan” #wijzijntennis:

19-juni-2020 waren Sjeng Schalken & Demi Schuurs te gast bij HTC Horst om een balletje te slaan met leden en niet-leden in het kader van ‘Wij zijn tennis’, in combi met een clinic van ons. Trots om hier als Personal Tennis een bijdrage aan te hebben geleverd. Check hieronder de tiebreak tussen Sjeng, Demi, Robert & Tom!

Tennisoefeningen voor thuis:

2020, we kunnen er niet omheen, Covid-19 had een mega impact op de wereld. Wij hebben in deze tijd geprobeerd om voornamelijk jeugdspelers aan de gang te houden met tennisvideo’s voor thuis. Zie hieronder een compilatie van deze filmpjes.

Eindclinic gemeente Horst aan de maas:

Schooltennis Personal Tennis:

Onze jaarvideo’s: