Personal Tennis heeft persoonlijke aandacht, plezier en de ontwikkeling van een speler bij ieder niveau centraal staan. Als breedtesport organisatie willen wij daarnaast het enthousiasme voor de tennissport vergroten op onze eigen unieke manier.

Onze kernwaarden:

Doelgericht: Iedere les wordt met een duidelijk doel gewerkt. Hierdoor kan er gerichter getraind worden en meer resultaat uit de trainingen gehaald worden.
Persoonlijk: Bij de senioren trainingen hanteren we een groepsgrootte van maximaal 4 personen om persoonlijke aandacht te garanderen. Daarnaast benaderen wij ieder individu in een les apart om tips/tricks passend te maken mocht een algemene uitleg niet helpen.
Enthousiasme en toewijding: Enthousiasme en toewijding is naar ons idee een van de belangrijkste eigenschappen van trainers. Wij proberen onze lessers zoveel mogelijk positieve feedback te geven omdat dit het beste bijdraagt aan de ontwikkeling van de tennisspeler. Door deze eigenschappen bij al onze lessen naar voren te laten komen hopen we dit over te dragen aan onze klanten.

Team Personal Tennis

11745541_665566673544566_4790980481840842462_n