Personal Tennis Padel Events

Wij proberen naast de KNLTB & clubevents ook zelf side events te organiseren om mensen nog enthousiaster te maken voor het tennisspel. Klik hier voor een overzicht;

Bespanservice Personal Tennis Padel

Wij bespannen sinds de start van Personal Tennis rackets. U kunt het racket aan een van onze trainers mee geven, wij zorgen dat het racket zo spoedig mogelijk klaar is waarbij rekening wordt gehouden met u speelwijze en wensen. Klik hier voor meer informatie.

Webshop (Personal Tennis Padel – Yonex)

Sinds 2016 zijn wij gestart met een online verkooppunt voor tennisartikelen, wij zijn hierbij een officieel verkooppunt van Yonex. Wij bieden o.a. tennisrackets, grips, tennisballen en tennistassen aan. Klik hier om verder te gaan naar ons aanbod.

yy-yonex-logo-14-5-2005-kleur

Clubtraining

Personal Tennis Padel heeft als hoofd activiteit het verzorgen van tennislessen op verschillende tennisverenigingen, zowel voor jeugd- als senioren clubtraining. In overleg met de club wordt het ideale trainingsprogramma samengesteld. Personal Tennis Padel kan daarnaast het werkgeverschap voor de club uit handen nemen. Hierdoor wordt de club gevrijwaard van risico’s en taken als ziekte, loonadministratie, facturatie, etc.

Tennispromotie

Personal Tennis Padel kan het proces van werven en behouden van leden voor de vereniging volledig uit handen nemen. De kernactiviteiten hierin zijn het verzorgen van tennisgymlessen en tennisclinics op verenigingen. Wij bieden meerdere soorten clinics aan zodat u als vereniging een programma heeft dat past bij de wensen.

Dynamic Tennis

Wij zijn officiële bondstrainers bij de Dynamic tennis bond van Nederland. Wij verzorgen de bondsopleiding met als doel het opleiden van nieuwe trainers en begeleiders. Voor verenigingen bieden wij clinics en presentatieavonden aan waarin we ingaan op het verbeteren en ontwikkelen van het Dynamictennis spel. Onze instructie films zijn te vinden via de volgende link.

Tennisleraren

Instructiefilms voor tennisleraren zijn te vinden via de volgende link.