Tom Maassen (Hoofd-eigenaar)

Vanuit mijn passie voor sport en ondernemen ben ik in 2012 gestart met Personal Tennis, destijds met mijn compagnon Robert Hesen (Maasbree). Vele jaren later is Personal Tennis uitgegroeid tot een stabiele tennisorganisatie die op meerdere verenigingen actief is in Zuid-Oost Nederland, waarbij het geven van tennislessen en organiseren van tennisclinics centraal staat. Wij doen ons uiterste best om leden en tennisverenigingen naar een hoger niveau te tillen. Personal Tennis werkt met meerdere trainers samen om krachten en kennis te bundelen, waarbij plezier en ontwikkeling op de baan de belangrijkste kernwaarden zijn. 

Wanneer u als tennisvereniging geïnteresseerd bent om met ons samen te werken – je bent lid en wilt tennislessen volgen of voor overige vragen neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@personaltennis.nl

Sportieve groet en hopelijk tot snel op de tennisbaan.
LinkedIn Tom Maassen

Bart Schouten (Mede-eigenaar)

Sport is sinds mijn jonge jeugd al een rode draad in mijn leven, zowel zelf sporten als deze passie overbrengen op anderen. Wat begon met fanatiek voetballen bij de F’jes is na de 20 langzaam veranderd naar fanatiek tennissen.

Les en leiding geven heb ik ontwikkeld tijdens mijn opleidingen CIOS en Sportkunde waarbij ik merkte dat passie voor sport over brengen op mensen een kwaliteit van me was. Tijdens deze opleidingen ben ik ook het vak van tennisleraar gaan leren, wat uiteindelijk resulteerde in een diploma als Tennisleraar A in 2019.

Vanaf dit moment begon het avontuur van mij bij Personal Tennis. Wat begon als een snuffelstage, werd uiteindelijk een parttime baan. In de tussentijds nog binnen PT mijn afstudeerstage gelopen en verschillende projecten georganiseerd en uitgevoerd. Na mijn intreden binnen PT focus ik mij voornamelijk op de communicatie met de clubs, indeling van de tennislessen/clinics en het organiseren van projecten.
LinkedIn Bart Schouten

Sjuul Geurts (Full-time tennisleraar)

Sport, dat hoort bij mij. Vanaf mijn 6e levensjaar ben ik begonnen met voetballen. Laterna kreeg ik naast het voetballen ook steeds meer glimpen van de tennissport mee. Hoe verder ik mij in het tennis ging verdiepen, hoe leuker ik deze sport begon te vinden.

Een keuze voor het CIOS was jaren later een logische keuze voor mij. Ik ben hier afgestudeerd als buurt onderwijs sport coördinator, mijn afstudeerstage heb ik bij Sport aan de Maas gevolgd. Na het afronden van deze studie ben ik aan de slag gegaan als Sport Coördinator bij het NBBS (National bureau sport stimulering).

In 2018 heb ik mijn eerste meters mogen maken bij Personal Tennis, dit beviel zo goed dat ik redelijk snel als part-time tennistrainer aan de slag ben gegaan. Omdat ik zoveel energie uit het lesgeven haal en het fijn vindt om in de sport te werken ben ik een jaar later als full-time trainer aan de slag gegaan. Momenteel ben ik voornamelijk te vinden bij TV Apollo ’69 in Sevenum en bij HTC Horst in Horst. Daarnaast heb ik in september 2022 mijn opleiding tot tennisleraar A afgerond. 

Het mooie van dit vak is dat elk uur anders is, jeugd in alle leeftijden en ook later in de avond de switch naar senioren van alle niveau’s. Dit geeft mij energie en ik hoop nog jaren actief te zijn als tennistrainer in de regio Noord-Limburg.
LinkedIn Sjuul Geurts

Quint Jessen (Parttime tennisleraar)

Vanaf mijn 5e jaar ben ik begonnen met tennissen en voetbal. Dit deed ik altijd met veel passie en plezier. Ik was vroeger altijd veel op de tennisbaan te vinden; trainen, competitie en toernooien. Dit heb ik altijd leuk gevonden en de passie voor tennis werd alleen maar groter.

Op het CIOS heb ik toen ook mijn tennisleraar A licentie behaald. Toen ben ik begonnen met een aantal uurtjes lesgeven. Dit beviel mij heel goed en heb mij door de jaren heen verbeterd als tennisleraar. Maar ook als gymdocent waar ik nu mijn laatste jaar ben aan het afronden voor LO docent op Fontys Sporthogeschool in Eindhoven.

Ik geef voor Personal Tennis nu een aantal uren tennisles bij L.T.C. Meijel. Een leuke en gezellige club met leuke groepen die met plezier op de baan staan. Naast Meijel, ben ik zelfstandig clubtrainer bij Tennisclub Echt waar ik zelf geboren en getogen ben. Hier ben ik jeugdtrainer en geef ik aantal uren senioren les.

Ik hoop dat ik komende jaren nog mag genieten van de verschillende groepen die ik lesgeef en dat de spelers met plezier op de tennisbaan staan bij mij.

Lars Gillissen (Parttime tennisleraar)

Toen ik 5 jaar oud was ging ik met mijn broer en vader voor het eerst mee naar de tennisbaan. Hier maakte ik kennis met de sport en was meteen verliefd! Na jaren het hele land doorgereisd te hebben om toernooien te spelen heb ik mijn droom als klein kind om proftennisser te worden opgegeven.

Een paar jaar geleden ben ik begonnen aan de HBO opleiding Business Studies in Sittard. Naast mijn opleiding leek het me heel erg leuk om mijn passie te delen met mensen en daarom ben ik begonnen met het geven van tennislessen. Ondertussen geef ik al meer dan 2 jaar met veel enthousiasme les en probeer ik mensen te helpen om beter te worden. 

Ik hoop dat ik het lesgeven de komende jaren kan blijven combineren met mijn studie en dat ik de mensen kan stimuleren om heerlijk te gaan sporten. Het doel van mijn lessen is dat de mensen elke keer met plezier komen en net zoveel van de sport genieten als ik!
LinkedIn Lars Gillissen

Ferdy Mulder (Parttime tennisleraar)

Info volgt.

Sjors van Eck (Parttime tennis & padelleraar)

Info volgt.

Stef van de Voort (Parttime tennisleraar)

Info volgt.

Jop Fleuren (Parttime padelleraar)

Info volgt.