Tom Maassen (Hoofd-eigenaar)

Vanuit mijn passie voor sport en ondernemen ben ik in 2012 gestart met Personal Tennis, destijds met mijn compagnon Robert Hesen uit Maasbree.

Vele jaren later is Personal Tennis uitgegroeid tot een stabiele tennisorganisatie die op meerdere verenigingen actief is in Zuid-Oost Nederland, waarbij het geven van tennislessen en organiseren van tennisclinics centraal staat. Wij doen ons uiterste best om leden en tennisverenigingen naar een hoger niveau te tillen.

Personal Tennis werkt met meerdere trainers samen om krachten en kennis te bundelen, waarbij plezier en ontwikkeling op de baan de belangrijkste kernwaarden zijn. Daarnaast proberen wij nieuwe leraren te werven om uiteindelijk de cursus tot tennisleraar A/B bij de KNLTB te laten volgen.

Wanneer u als tennisvereniging geïnteresseerd bent om met ons samen te werken, neem dan contact op. Hetzelfde geldt voor leden die graag tennislessen bij ons willen volgen op een van de tennisverenigingen waar wij actief zijn.

Mocht u meerdere vragen hebben over Personal Tennis, neem dan telefonisch contact met mij op via 31-641452414 of stuur een e-mail naar info@personaltennis.nl.

LinkedIn; https://www.linkedin.com/in/tommaassen1989/

Sportieve groet en hopelijk tot snel een keer op de tennisbaan,

Tom Maassen

Bart Schouten (Mede-eigenaar)

Sport is sinds mijn jonge jeugd al een rode draad in mijn leven, zowel zelf sporten als deze passie overbrengen op anderen. Wat begon met fanatiek voetballen bij de F’jes is na de 20 langzaam veranderd naar fanatiek tennissen.

Les en leiding geven heb ik ontwikkeld tijdens mijn opleidingen CIOS en Sportkunde waarbij ik merkte dat passie voor sport over brengen op mensen een kwaliteit van me was. Tijdens deze opleidingen ben ik ook het vak van tennisleraar gaan leren, wat uiteindelijk resulteerde in een diploma als Tennisleraar A in 2019.

Vanaf dit moment begon het avontuur van mij bij Personal Tennis. Wat begon als een snuffelstage, werd uiteindelijk een parttime baan. In de tussentijds nog binnen PT mijn afstudeerstage gelopen en verschillende projecten georganiseerd en uitgevoerd. Na mijn intreden binnen PT focus ik mij voornamelijk op de communicatie met de clubs, indeling van de tennislessen/clinics en het organiseren van projecten.

Buiten mijn werkzaamheden bij Personal Tennis werk ik ook nog parttime als sportconsulent bij Negen voor de gemeente Gemert-Bakel.

Sjuul Geurts (Full-time tennisleraar)

Info volgt.

Ferdy Mulder (Parttime tennisleraar)

Info volgt.

Lars Gillissen (Parttime tennisleraar)

Info volgt.

Stijn Ruijs (Parttime tennisleraar)

Info volgt.

Quint Jessen (Parttime tennisleraar)

Info volgt.